Hele tre stykker hadde LG, til forskjell fra konkurrenten Samsung som kun hadde en. Dette er OLED TV-er med Cinema 3D (passiv) som nok ikke kommer i salg på en god stund, og prisen, ja den blir nok drøy.

Annonse


Ser du hva de har gjort her?

Las Vegas (ITavisen:) LG vekker oppsikt med tre svært spesielle TV-er i EA9800-serien.

CEStrond

Oi, hva har de gjort her?

For det LG har klart er å lage paneler som er kurvede. Poenget er å suge filmelskere inn i opplevelsen som på kino. Hvor godt dette fungerer med en størrelse på 55″ er vi litt usikre på (de hadde stilt opp tre stykker ved siden av hverandre), men det ser unektelig tøft ut.

Du finner alle våre spennende saker fra CES 2013 HER.

Annonse
Ikke nok med at LG har klart å kurve panelene, men dette er OLED-paneler med passiv Cinema 3D. Disse kommer nok ikke i salg på en stund, om noen gang, men 55″ OLED flat-TV-en koster 12 000 dollar


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse