Razer Edge er et nettbrett, en konsoll og en PC i en og samme pakke. I Statene starter salget i løpet av første kvartal i år fra 5800 kroner for modellen med Core i5 CPU.

Annonse


Vi har testet verdens kjappeste nettbrett

Las Vegas (ITavisen:) Razers håndholdte (og tunge) gaming-nettbrett kjører Windows 8 og har masser av kraft. Razer Edge er et nettbrett, en PC og en konsoll.

CEStrond

– Genialt til Steam

Dette er en datamaskin (velg mellom Core i5 og Core i7) pakket inn i en ganske tung og stor nettbrett-formfaktor, men har akkurat av den grunn også massevis av kraft. Razer demonstrerte Dishonored, Dirt: Showdown, Civilization V og Rift med medium til høyeste grafikkinnstilling.

Siden den kjører Windows 8 Pro kan den også kjøre alle PC-spill på markedet. Razer skryter av at den fungerer ypperlig med Steam Big Picture som optimaliserer spillene til å støtte gamepads, og siden de også skal selge gamepad som tilbehør kan den levere en fullverdig konsoll-opplevelse når den tilkoblet en TV.

Annonse
Ikke i Norge med det første

Det er nok bare å legge fra seg tanken om å kjøpe dette nettbrettet her hjemme med det første da Razer prioriterer det nordamerikanske markedet først (tidlig første kvartal – 999 dollar (5800 kroner) for standardmodellen. 8700 kroner for toppmodellen), men selskapet har jo vært tilstede på det norske markedet med gaming-utstyr i lang tid, så vi får håpe de har planer i Norge også.

Razer hevder dette er det kraftigste nettbrettet på markedet, og det tror vi på, for batterilevetiden er oppgitt til mellom en til tre timer avhengig av hvilket spill man kjører. Ekstra batteripakke selges som tilbehør og gir to til åtte timer avhengig av spill. I Windows er batterilevetiden oppgitt til fire til seks timer.

Spesifikasjoner:

* 10.1″ panel
* Bluetooth 4.0
* 1 x USB 3.0
* HDMI

To modeller: Razer Edge og Razer Edge Pro.

Razer Edge:

* Intel Core i5 CPU
* Nvidia GT640M LE GPU (Kepler)
* 4GB DDR3 RAM
* 64 SSD

Razer Edge Pro:

* Intel Core i7 CPU
* Nvidia GT640M LE GPU
* 8GB DDR3 RAM
* 128 eller 256GB SSD

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse