Sonys toppmobil er ikke redd for å ta en dukkert.

Annonse


Her dynker vi supermobilen

Las Vegas (ITavisen:) Sony gjorde alt for å imponere oss på gårsdagens pressekonferanse – det prøver de jaggu å gjøre på messeggulvet også.

CEStrond

Sonys gigantstand

For Sony har en gigantisk stand fylt til randen med Xperia Z.mobiler, TV-er i alle størrelser, hodetelefoner, NFC-tilbehør og mulighet til å teste nye God of War til Playstation 3 som kommer i mars.

Du finner alle våre spennende saker fra CES 2013 HER.

Annonse


Vi fikk en sjans til å teste Sonys toppmobil Xperia Z med Android 4.2.1 4.1.2. Det er ikke tvil om at byggkvaliteten er god, men vi savnet mulighet til å holde i den uten sikkerhetslenka for å få et mer reelt inntrykk. Vekta er akkurat passe, dvs. vi la ikke merke til den.

Ta en titt på Xperia Z

Skjermen er virkelig praktfull med utrolig livaktig fargegjengivelse; det er nesten så det blir for mye av det gode. Ta en titt på demoklippet under for å få en idé om hva skjermen klarer når den spiller av video.

Det at en slik toppmobil faktisk er vanntett er imponerende, og for å demonstrere dette hadde Sony satt opp montere: trykk på en knapp og du kan drukne 1/3 av mobilens nedre del, en merkelig tilfredsstillende følelse.


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse