bilde

Annonse


Sjekk denne gigant-TV-en

Las Vegas (ITavisen:) Musikken dunker og super-TV-en er på plass. Nå lurer vi virkelig på hva LG skal vise frem. Nettbrett, mobiler, enda flere TV-er?

Les også: Så mye koster LGs 55″ OLED.

CEStrond

Nå har de startet

Touch the smart life er LGs slogan på årets pressekonferanse. Det handler selvsagt om TV-er, mobiler og faktisk også hvitevarer – alt skal kunne trykkes på og kommuniseres med, også klesvasken.

Annonse


LG Smart Life er PR-sloganet for LGs nye produkter som skal være smarte, tynne og funksjonelle. Det er LGs UAS.sjef Wayne Park som skal presentere årets nyheter.

Fremtiden er gigantisk

Ved hjelp av ett trykk skal det nå bli enda lettere å koble sammen mobilen mot TV-en, eller mobilen mot hvitevarene – de kobles sammen med NFC. Det handler om et tilkoblet hjem, intet snakk om hverken nye mobiler eller nettbrett enda.

Du vil kunne skifte TV-kanal ved å skrive kanalnummeret i løse lufta ved hjelp av mobilen. Det ser ganske kult ut, men det må prøves.

To nye TV-modeller avslørt: 84″ og 100″. Gigantiske TV-er altså, som selvsagt også er med på Smart TV-moroa for enkel navigasjon med LGs Optimus-mobiler. 100″ lanseres i USA i mars. Dette er en laserprojektor-TV.

bilde (1)
(Ill.: Trond Bie/ITavisen.no)

Alt kobles sammen

LG Optimus G er tilgjengelig fra og med i dag av på flere nordamerikanske operatører, ikke noe snakk om Europa enda. LG lover å vise frem toppmobiler på årets MWC i Barcelona i februar. ITavisen.no skal være tilstede.

Alle 2169P (4K) fra LG vil ha støtte for Smart-økosystemet.

Ny Google TV fra LG

LG har inngått partnerskap med Google for å kunne levere Google TV med Android (3. generasion) på sine TV-er. Syv modeller i fem forskjellige størrelser kommer i år.

Alle TV-er skal i 2013 bruke LED – CCFL er borte for godt. Nye Blu-Ray-spillere støtter Magic Remote, nettsurfing og 3D.

Det var det fra LG i år. Vi kommer tilbake med flere bilder av Optimus G og de nye TV-ene senere.

LGs nye TV-er kommer til Norden andre kvartal av 2013. Anbefalt cirkapris er:

* LG EM970W: 89 999 NOK inkl. mva.
* LG LA960W: Fra 24 999 NOK inkl. mva.
* LG LA860W: Fra 15 999 NOK inkl. mva.
* LG LA790W: Fra 16 999 NOK inkl. mva.
* LG LA740V: Fra 12 999 NOK inkl. mva.
* LG LA691V/LA690V: Fra 10 999 NOK inkl. mva.
* LG LA660V/LA667V: Fra 7 499 NOK inkl. mva.
* LG LN6500: Fra 9 499 NOK inkl. mva.

Dette sier LG om Magic Remotes tilgjengelighet:

«LGs nye Magic Remote kommer til å bli tilgjengelig fra og med andre kvartal i 2013. Den inngår i kjøpet i flertallet av LG CINEMA 3D Smart TV 2013-modeller og kan også kjøpes som tilbehør til øvrige Smart TV-apparater.»

Annonse