Google mener Seeder bare er tull, mens andre påstår de merker stor forskjell-

Annonse


Er dette Android-appen du ikke kan leve uten…

Android har blitt langt mer responsiv fra og med versjon 4.0, men alle har ikke mobiler som støtter denne versjonen, og det er fortsatt enda mer å hente skal vi tro utviklermiljøene.

Supersmart?

Det er XDA-medlem og utvikler «lambgx02» som har taklet dette problemet på en svært elegant måte (Google mener dog noe annet, mer om dette lenger ned i artikkelen).

Ved å sørge for at prosessene og dataene til apper hele tiden ligger i en frisk «minne-pool» er teorien at alt kjører kjappere, noe som igjen har den heldige effekten (muligens) at hele opplevelsen av bruken av OS-et som helhet blir bedre.

– Mye kjappere!

Navnet på den lille appen er «Seeder», og krever full tilgang til Android-mobilens filsystem (root). Du finner root-veilendinger til en rekke mobiler hos androidcentral.com.

Annonse


Rapporter fra Lifehacker og Reddit tyder på at appen har noe for seg og ikke bare er en digital placebo selv om Google-utviklere faktisk hevder akkurat dette.

Lifehacker testet seeder på flere Android-mobiler, med gammel og ny OS-versjon, og merket seg store ytelses-forbedringer. Dette er sikkert verdt en test, men det avhenger nok av mobil og Android-versjon.

Last ned Seeder.

Kilder:
XDA
Lifehacker

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse