The Wall Street Journal har tette bånd til Apple, og kan nå bekrefte at selskapet er i en tidlig prosjekt-fase for utvikling av en TV.

Annonse


Bekrefter Apple-TV

The Wall Street Journal har svært tette bånd til Apple. Nå hevder avisen at selskapet er i en tidlig designfase av et nytt spennende produkt.

Sikker kilde bekrefter

Det er den forgjettede TV-en det er snakk om, et produktsegment det i flere år har svirret rykter omkring, men dette er første gang WSJ kan bekrefte at selskapet jobber med prosjektet.

Når det er sagt er dette ingen garanti for at produktet blir å finne i butikkene. Ifølge WSJ er ikke engang prosjektet spikret, men i en veldig tidlig prosjektfase.

Skaffer seg viktig panel-partner

Det er Sharp (paneler) og Foxconn (produksjon) som er to av Apples viktigste partnere i prosjektet. Hon Hai, eier av Foxconn, kjøpte en stor del av Sharp tidligere i år, og siden Apple og Foxconn lenge har vært viktige partnere vil dette sikre Apple paneler i lang tid fremover.

Annonse


Ifølge WSJ skal panel-produksjonen Hon Hai nå har investert store penger i, være designet for å lage TV-er over 60″. Apple-sjef Tim Cook ble spurt om interessen for TV-markedet forrige uke, og Cook påpekte enda en gang at det er et område Apple har «intens» interesse i.

Kilde:
The Wall Street Journal

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse