TIm Cook har gode USA-tall for investorene sine, men ikke like gode tall EU-tall. Likevel tjener Apple mye, mye mer per solgte produkt enn samtlige konkurrenter.

Annonse


Dette er analytikerens ville iPhone-spådommer

Analytikere er ikke alltid de mest troverdige når det kommer til Apple-rykter, DigiTimes inkludert, men er dette noe i nærheten av å være riktig er det uansett veldig interessant.

5S: mye mer lagringsplass

For Peter Misek fra Jefferies analyst hevder iPhone 5S lanseres allerede juni eller juli neste år (dette er også rapportert av andre) med følgende spesifikasjoner:

* NFC
* 128 GB-modell
* IGZO Retina+
* 6 til 8 farger

– Slik blir iPhone 6

Det stopper dog ikke der, for Misek hevder Apple også tester iPhone 6-prototyper, en mobil som neppe lanseres før 2014. Det er ikke småtteri Misek nå hevder Apple skal gjøre:

Annonse
* 4.8″
* Ny A7 fire-kjerner CPU
* IGZO Retina+
* Ingen hjem-knapp
* Full gest-styring

Det mest oppsiktsvevekkenende her er selvsagt skjermstørrelsen på 4.8″. De av dere som har fulgt med litt vet jo at Apple ikke introduserte større skjerm før i nylig lanserte iPhone 5. Alle iPhones til femte generasjon hadde 3.5″.

– iPad 5 sommeren 2013

Misek har litt trua på en billig-iPhone til 200 til 250 dollar, men dette produktet skal enda ikke ha fått grønt lys.

Femte generasjon iPad tror Misek kommer rundt juni neste år. IGZO-panel skal være implementert også i dette produktet for å gjøre Apples største nettbrett tynnere og lettere.

En klype salt eller to

Hva med Apple TV? Misek har trua på en lansering i september eller oktober neste år. Panelene hevder Misek produseres av Sharp, og også disse blir IGZO-panel.

Vi gjør oppmerksomme på at analytiker-spådommer langt ifra er sikker forskning. Misek bommet tidligere på IGZO-paneler til iPad 3 og en Netflix-konkurrent fra Apple, men fikk rett i lanseringen av iPhone 4S.

Kilde:
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse