Det ryktes en oppfølger til Surface RT med Qualcomm-brikkesett istedet for Tegra 3 i tredje eller fjerde kvartal 2013.

Annonse


– Dette er Microsofts store nettbrett-plan

Ryktene om en oppfølger til Surface har allerede blusset opp. Trolig vil lanseringen finne sted tredje eller fjerde kvartal neste år.

Spennende rykter

Det er viss MS_nerd som har lekket detaljene. Vi kjenner ikke til troverdighetsnivået til denne kilden, men Neowin.net omtaler han som en person som er godt kjent i Microsoft-miljøet for lekkasjer.

Her er ryktene:

* Surface RT 2 får et 8.6″-panel og Qualcomm-brikkesett. Dagens Surface bruker Nvidia Tegra 3.

Annonse


* Surface Pro (med ekte Windows 8) oppgraderes fra 10.6″ til 11.6″. Bort går Intel Core i5 til fordel for kommende AMD «Temash» APU.

* Et tredje mystisk produkt skal også være underveis, og arbeidsnavnet skal være «Surface Book» med et 14.6″-panel og Intels 22nm «Haswell»-brikke.

Merkelige 14″-produkt

Vi er ikke sikre på hvilket marked 14.6-nettbrettet sikter seg inn på da 7″ og 10″ allerede er standarder. Likevel kan ikke 7″-formfaktoren noen måte kalles veldig godt etablert enda.

Vi har også tidligere hørt rykter om et Xbox-nettbrett med 7″ skjerm. Fullbyrdes alle ryktene, og det er ikke godt å si, vil altså Microsoft ha hele fire forskjellige nettbrett på markedet, og alle i forskjellige størrelser og myntet på forskjellige bruksområder. Det kommer til å bli bråk med OEM-partnere.

Haswell og Temash-brikkene forventes å være ferdige i midten av 2013, så en julelansering av en eller flere av de nevnte produktene høres ikke feil ut.

Kilde:
Neowin.net

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse