Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Det må være frustrrende å være øverste sjef for et selskap som aldri har gjort det bedre økonimisk, men som gang på gang likevel blir straffet på børs, selv når andre teknologiselskaper legger frem rett og slett dårlige tall. (Ill.: All Over Press)

Tvunget til å avsløre hemmeligheter

Må gi detaljer rundt HTC-avtalen til Samsung.

Apple har blitt pålagt av en dommer å avsløre innholdet i HTC-kontrakten til Samsung. Selskapet må gi fra seg dokumentene i sin helhet.

Viktig Samsung-seier

HTC og Apple har som kjent kommet til enighet om ikke å saksøke hverandre de neste ti årene hva angår mobil-patenter, men det som i første omgang så ut til å være positivt for begge parter, kan ende med å skade Apple.

For Samsung har fått innvilget sin søknad til en domstol i California om å få innsyn i detaljene i patent-avtalen Apple og HTC har inngått.

1348637320531_1_110007
(Ill.: Samsung)

Hevder kontrakten inneholder relevante patenter

Samsung prosederte på at det var relevant for rettssak nummer to mot Apple, som nå inkluderer iPhone 5, iPad mini, nye iPod Touch og iPad 4.

Samsung tror nemlig at det i Apple og HTC-avtalen er detaljer vedrørende patenter i den pågående rettssaken. Det blir spennende å se hva som avdekkes om detaljene lekker, dokumentene er nemlig kun ment for advokatenes øyne.

Kilde:
Macworld

Stikkord: Apple, samsung