Microsofts TV-boks kommer neste år, trolig samtidig med nye Xbox. Det har flere kilder avslørt til The Verge.

Annonse


Nå kommer Xbox TV-boksen

Microsoft ser helt klart på seg selv som en maskinvare-produsent. De har sitt eget 10″-nettbrett i Surface, det ryktes et 7″ Xbox-nettbrett, og nå skal The Verge ha avslørt at de også kommer med en konkurrent til Apple TV.

TV-boks i 2013

Flere kilder skal ha avslørt dette til nettsiden. Planen er at TV-boksen skal være et billigere alternativ enn neste-generasjons-konsollene som kommer en eller annen gang neste år. Ifølge The Verge skal nye Xbox og «Xbox TV» lanseres før juleshoppinga 2013 og de skal komplettere hverandre.

Microsofts TV-boks skal kjøre Windows 8-kjernen, og levere spill innen sjangeren Angry Birds, og lignende.

Alltid på

Det foreligger ikke tekniske spesifikasjoner riktig enda (dette bevoktes godt), men The Verge har hørt fra sine kilder at Microsoft bruker bruker som muliggjøre svært lavt strømforbruk og kjapp tilgang til underholdning etter dvale.

Annonse


Microsoft-mobil neste år?

Nå gjenstår det bare å høre mer konkrete rykter om en Microsoft-mobil. Det ser i hvert fall mer og mer sannsynlig ut nå Microsoft allerede lager nettbrett og konsoller selv.

The Verge kontaktet Microsoft, og selskapet avkreftet ikke påstandene, men forklarte at de alltid så på muligheten til å ekspandere sin produktportefølje. Det er definitivt en «Xbox TV» underveis.

Kilde:
The Verge

Annonse