Lyst å se filmer kjøpt eller leid på Xbox-en på Windows Phone 8? Glem det.

Annonse


Dette er helt uforståelig, Microsoft

Video-innhold kjøpt fra Xbox Video vil ikke kunne spilles av på Windows Phone 8.

Merkelig lite gjennomtenkt

Den oppsiktsvekkende og overraskende informasjonen var det først Seattle Times som plukket opp etter at Microsoft på sine hjelpesider gjorde det klart at den nye mobilplattformen rett og slett ikke støtter det.

Det er merkelig med tanke på at Microsoft er midt inne i en fase der de gjør alt de kan for å koble sammen mobiler, nettbrett og Windows-maskiner. Ikke bare teknisk, men også med tanke på merkevare og utseende.

Ønsker du denne funksjonen? Si fira

På Xbox Video-hjemmesiden proklamerer Microsoft stolt: «Kjøp en film eller en serie i Xbox Video og du kan se den på TV-en, nettbrettet eller PC-en. Start å se på TV-en, og se videre på nettbrettet.»

Annonse
«Windows Phone 8 støtter i skrivende stund ikke avspilling av lånt eller kjøpt innhold fra Xbox Video Store», forklarer Microsoft. Selskapet oppfordrer kunder som vil ha funksjonen om å melde fra via et nettskjema. Du finner det her.

Er det derfor han forsvant?

Det er umulig å skjønne hvorfor Microsoft har gjort det sånn, men det spekuleres at det er slike ting som medførte at Windows-sjef Steven Sinofsky nå er borte fra selskapet.

Ifølge interne kilder flere Windows-eksperter har snakket med de siste årene har mange av dem påpekt at Sinofsky ikke var lett å samarbeide med, og at avdelingene (Xbox, Office, Windows, Windows Phone) ikke samarbeidet om en felles visjon.

Kilder:
The Seattle Times
microsoft.support.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse