Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Dette er Spotify i nettleseren. (Ill.: Trond Bie/ITavisen.no)

Så utrolig enkelt får du nettleser-Spotify

Bare trykk på denne lenken.

I går kunne vi melde at Spotify var i ferd med å rulle ut nettleser-Spotify til utvalgte, tilfeldige testere.

Ett trykk

Men i dag ser det ut til at slusene er helt åpne. Vi har blitt tipset om at det eneste som skal til er å besøke denne adressen når man er logget inn på Facebook (krever trolig betal-Spotify, men dette er vi ikke sikre på), og du blir sendt direkte til Spotifys nettleser-grensesnitt.

Det er lett utifra grensesnittet å se at det er Spotify, og alt fungrerer nesten like kjapt som når man bruker appen. Vi finner dog ingen innstillinger, men regner med at lydkvaliteten er den samme vi har definert i appen, uten at vi kan bekrefte dette.

Stikkord: facebook, spotify, Tips