Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Slik ser altså Spotify ut i nettleseren.

Dette er nettleser-Spotify

Vi har de eksklusive bildene.

Spotify bekreftet i kveld at deres musikkplattform for nettlesere er i lukket beta.

Spotify på vei til nettleseren

Nyheten er ikke overraskende, rett og slett fordi det er naturlig å tilby slikt i nettleseren (flere av konkurrentene gjør det), ei heller er timingen noe sjokk.

Det ble nemlig ryktet for ikke så veldig lenge siden at Spotify web nærmet seg en lansering, men den gang var ikke planene bekreftet. Det er de altså nå.

Appen forsvinner ikke

Appen forsvinner ikke fra noen av OS-ene, men skal leve side om side med nettleseralternativet.

Mange fler vil trolig kunne teste om ikke så veldig lenge: i løpet av de kommende ukene og månedene rulles den nemlig ut til tilfeldige Spotify-brukere, men hvor mange som får være med å teste vet vi ikke – det er godt mulig alle får teste i slutten av beta-perioden.

Nordmann allerede med

En norsk bruker har allerede tipset oss om at han har fått tilgang. Den tilfeldige beta-testeren vet ikke riktig hvorfor akkurat han har fått tilgang, men det er altså kun hans konto som har tilgang til nettleser-grensesnittet.

Slik ser altså Spotify ut i nettleseren.

Radio-funksjonen.

Spillelister er selvsagt med.

Mer informasjon neste år

Ingen fler detaljer foreligger i skrivende stund, men Spotify lover mer informasjon i første kvartal neste år.

The Verge melder at nettspilleren allerede er oppe og går for brukere som har vært så heldige å bli tilbudt en plass tidlig. Dette er adressen du besøker for å se om du har blitt gitt tilgang, men husk å logge på. Flere melder om at de har fått invitasjon via Facebook.

Kilde:
The Verge

Stikkord: musikk, spotify