Med dette kameraet kan du overføre bilder i topp kvalitet direkte til Facebook, Google+, Instagram, Flickr - eller et hvilket som helst annet sted på nettet.

Annonse


Nå kan du snart gjøre dette

De som venter på å overføre bilder fra et ordentlig kamera (og ikke bare en mobil) rett til Facebook, venter ikke forgjeves.

Til lager 15. november
For torsdag denne uka dukker Samsungs «sosiale kamera» Galaxy Cam EK-GC100 opp i britiske butikkhyller til rundt 4000 kroner, melder The Verge.

En sjekk i norske nettbutikker viser at kameraet ikke er ventet til lager før 15. november her i landet. Det betyr i så fall at nordmenn må smøre seg med tålmodighet en uke til.

Prisen i Norge er satt noe høyere enn i Storbritannia, til 4400 kroner.

Annonse


WiFi og 3G
Telefonkameraet (i motsetning til kameratelefonen…) ble første gang presentert av Samsung under årets IFA-messe i Berlin i slutten av august.

Kameraet kjører Android 4.1 og har både WiFi og 3G (krever SIM-kort) om bord. Dermed kan man overføre bilder til Facebook og andre nettsteder direkte fra kameraet.

Under presentasjonen på IFA ble det sagt at kameraet også skulle ha støtte for LTE/4G, men den versjonen som kommer hit til landet har ikke dette.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse