Vi, såvel som resten av bransjen, har trua på en Surface-mobil, men den kommer neppe i år - kanskje samtidig med Windows Phone 8.5? Den får trolig 4.5" eller rett under 5"-panel

Annonse


Bekrefter Microsoft-mobil

The Wall Street Journal hevder å sitte på informasjon om at Microsoft nå tester en egenprodusert mobil.

Lekker til WSJ

Avisen har gode kontakter innad i Apple, verdens mest hemmelighetsfulle selskap, da er det også naturlig at de har en og annen god kontakt i Microsoft, som ikke er kjent for å være like hemmelighetsfulle (men som i hvert fall klarte å holde tyst om Surface).

Avisen hevder at stor-selskapet tester mobilen i samarbeid med asiatiske operatører, men påpeker at prosjektet i sin nåværende fase ikke har kommet langt nok til å bestemme om det blir masseproduksjon.

Andre har hørt det samme

Skjermstørrelsen skal være på mellom 4″ og 5″ (selvsagt). Også The Verge skal ha hørt noe av de samme ryktene om en Microsoft-mobil, og nå som selskapet posisjonerer seg som et «enhets og tjeneste»-selskap, og med lekre Surface på markedet i USA og større Europeiske land, ser vi ikke på det annet enn naturlig at det skjer. Men neppe i år.

Annonse


The Verge’ ble forklart av sine kilder at Microsoft kun vil lansere en slik mobil om HTC, Samsung og Nokias WP 8-mobiler ikke klarer å skaffe seg markedsandeler.

Kilde:
WSJ

Annonse