HTCs brennferske Windows Phone 8-telefon 8X kommer uten Spotify-mulighet. Årsaken er av mekanisk karakter, ifølge Spotify.

Annonse


Derfor får de ikke Spotify

Mandag fikk vi for første gang prøve en Windows Phone 8-telefon uten at en representant for Microsoft eller HTC rev den ut av hendene våre etter to minutter.

Gedigen skuffelse
Stor var derfor skuffelsen da vi oppdaget at den appen vi kanskje bruker mest (og sikkert flere med oss) manglet: Spotify.

Vi trodde først det var Microsoft som var vrange, siden de jo aller helst vil selge sin egen musikktjeneste Xbox Music.

Spotify svarer
Men det er altså ikke de som har skylden for at millioner av musikkelskere over hele verden skal måtte kjøpe iPhone, Samsung GalaxySIII eller annen Android-telefon for å kunne nyte favorittlåtene mens de er på farten.

Annonse
For på Spotifys eget forum heter det fra en moderatoren David, som vel må regnes som representant for den svenske musikkstrømmeren:

– Helt forskjellig
– Etter det jeg vet er Windows Phone 8 OS-et ganske forskjellig oppbygd fra WP7.5 og vil derfor kreve en ulik applikasjon skreddersydd for Windows Phone 8. Vi ønsker å være tilgjengelig på alle slags enheter, men vi kan ikke for øyeblikket si når en Windows Phone 8 applikasjon vil være tilgjengelig.

Med andre ord må musikkelskere som har skaffet seg en Windows Phone 8-telefon enten bruke WiMP (som er klare med app), XBox Music, egenrippede CD-er eller filer de har kjøpt på iTunes.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse