Apple har startet et harddisk-bytte-program på iMacs solgt mellom 2009 og 2011.

Annonse


Apple advarer mot total-krasj

I en e-post Apple nå sender ut advarer selskapet at diskene på en rekke iMac-modeller plutselig kan kræsje.

Oppdatert:

For å finne ut om din modell er berørt finner du serienummeret (finnes på baksiden av maskinen), og taster det inn på denne nettsiden.

Ta backup!

Det gjelder 21.5″ og 27″ iMac-modeller solgt mellom oktober 2009 og juli 2011. Kunder som registrerte sin e-post når de handlet sin Mac vil ble varslet om dette per e-post:

Annonse


«Våre registre viser at du har en iMac med en slik Seagate-harddisk på 1 TB. Apple vil skifte ut berørte harddisker omkostningsfritt som en del av iMac-program for utskifting av 1 TB Seagate-harddisk.

Velg ett av følgende alternativer for å få skiftet ut harddisken.

* Apple-autorisert serviceleverandør – Finn en her.

* Apple teknisk kundestøtte – Kontakt oss angående lokale servicealternativer.»

Verdensomfattende garantisak

Videre heter det:

«Du må ha de originale Mac OS-installeringsplatene som ble levert sammen med produktet, for å installere operativsystemet, andre programmer og eventuelle sikkerhetskopierte data på nytt etter at harddisken er skiftet ut.

Dette verdensomfattende Apple-programmet utvider ikke standardgarantidekningen for iMac-maskinen.

Apple vil erstatte 1 TB Seagate-harddiskene det gjelder, uten omkostninger, i tre år fra iMac-maskinens opprinnelige kjøpsdato eller til 12. april 2013 – det som gir deg den lengste dekningsperioden. Apple vil fortsette med å vurdere servicedata og sørge for ytterligere oppdateringer av programmet ved behov.»

Kilde:
Apple

Annonse