I Apple-butikken på Stockton Street i San Francisco kan du returnere din gamle iPad og få en helt ny gratis.

Annonse


GRATIS iPad 4

Kjøpte du en 3. generasjons iPad for under en måned siden? Da sitter du kanskje og gremmer deg i dag.

For i går lanserte Apple nemlig to nye iPad-modeller – en iPad mini og en iPad med Retina-skjerm (populært kalt iPad 4).

Glad-melding til San Francisco-boere
Ifølge 9to5mac.com er det ingen grunn til å fortvile.

I hvert fall ikke om du bor i San Francisco.

Annonse
Må være helt strøken
Apple Store på Stockton Street i San Francisco vil nemlig tilby en flunkende ny iPad med retina helt gratis dersom du leverer inn den gamle.

Forutsetningen er at den er helt strøken, og at du fortsatt har esken, innpakningsplasten, håndbøker og kabler intakt.

Innen 30 dager
Du må også ha kvittering på at den er kjøpt i den nevnte butikken, og at kjøpet skjedde innen 30 dager før gårsdagens lansering.

Dersom nettbrettet er kjøpt for under to uker siden, gjelder standard amerikansk returrett på 14 dager (som bare gjelder via nettkjøp/postordre i Norge).

– Bare hos oss
– Vi kan ikke snakke for andre butikker. Dette er noe vår butikk har bestemt seg for å gjøre, sier den ikke navngitte butikksjefen til 9to4 Mac.

Med andre ord bør du sjekke med din lokale butikk om de vil gi deg en deal på din nesten nye iPad 3, i bytte mot en iPad 4.

Ikke Apple sentralt
Vi har ikke mottatt indikasjoner foreløpig på om noen norske butikker har dette tilbudet.

Apple Store-systemet drives nesten som en militærleir, og det undrer oss noe at en enkelt butikk kan opptre på egenhånd, slik som her.

Apple har hatt lignende tilbud like etter ny-lanseringer før for å stagge kundenes raseri, men denne gangen har det ikke kommet noen meldinger som tyder på at returordningen er besluttet av Apple sentralt.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse