Jobber Microsoft virkelig med en egen WP8-mobil?

Annonse


– Microsoft kommer med egen mobil

Det er ikke første gangen man snakker om at Microsoft jobber med en egen mobiltelefon, som nøyaktig passer med deres ønsker og spesifikasjoner. De har tross alt bevist at de kan designe slik maskinvare med Surface-nettbrettet.

Testes i disse dager?
I følge troverdige kilder til nettstedet WPCentral er utviklingen av en Microsoft-mobil med Windows Phone 8 godt i gang, at maskinvaren allerede eksisterer og er under testing. Kildene deres visste ikke nøyaktige spesifikasjoner eller tidspunkt for planlagt lansering, men påstår at denne mystiske telefonen skal være ganske unikt sammenlignet med dagens WP8-mobiler fra for eksempel Nokia eller HTC.

Uvisst når
Interessant nok hører nettstedet BGR tilsvarende rykter, og disse plasserer en potensiell lansering over de kommende månedene – men ikke som en del av den første bølgen av WP8-mobiler. Tidlig neste år, kanskje?

Kilder:
WPCentral
BGR

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse