Galaxy Note II har en 5.5" stor skjerm, og god ytelse. Pris: 5000 kroner.

Annonse


Galaxy Note II nå i butikk

Samsung varslet oss akkurat at deres nye Note, Note II, nå er tilgjengelig her hjemme med en veiledende utsalgspris på 5000 kroner.

Nå er den her

Note II er en 5.5″ stor… tja, mobil-nettbrett? Med en så stor skjerm er det på grensen for hva som kan kalles en mobil – ikke minst fordi stylus også følger med, og er en stor del av opplevelsen:

«Den interaktive pennen S Pen er veldig presis og slipper løs din kunstneriske side med tegning, skriving, fotografering, redigering, klipping og liming.

Nye funksjoner i S Pen gir bedre produktivitet og bedre flyt i aktiviteten man holder på med. Når du for eksempel holder inne knappen på S Pen kan du klippe ut bilder som du kan lime inn i et annet dokument i den forbedrede S Note,» forklarer Samsung. Et kult lite triks er at Note II vibrer om den merker at pennen er igjenglemt.

Annonse


– Det beste fra S III

«Ved å kombinere de beste egenskapene fra Galaxy S III med en 5,5 tommer stor og lyssterk superAMOLED-skjerm og S Pen har Samsung med Note II laget et verktøy som egner seg både for jobb og underholdning», skriver Samsung i pressemeldingen.

Vi tok et kjapt søk i en rekke norske nettbutikker, og prisen ligger på rundt 4700 kroner. Dessverre er det få eller ingen som i skrivende stund som har den på eget lager, men komplett.no melder om ubekreftet levering 11. oktober.

Spesifikasjoner:

* Android 4.1
* Fire-kjerners 1.6GHz CPU
* 2GB RAM
* 5.5″HD SuperAMOLED (16:9)
* microSD (maks 64GB)
* Bluetooth 4.0
* WiFi a/b/g/n
* Wifi Direct
* AllShare
* NFC
* 3100 mAh (milliamper)-batteri

Kilde:
Samsung pressemelding

Annonse