vmowepm

Annonse


Samsung varsler iPhone 5-søksmål

Allerede tidlig i september meldte The Korean Times at Samsung ville saksøke Apple om iPhone 5 hadde LTE.

Varsler LTE-søksmål

Og nå er altså iPhone 5 snart på markedet, og det med LTE. Krigen trappes oppe fra begge parter: Apple melder samtidig at de skal inkludere ett nytt Galaxy-nettbrett i sin sak mot selskapet, i tillegg til Galaxy SIII som ble inkludert for noen uker siden.

Nå har ikke Samsung rettet noen søksmål mot Apple og iPhone 5, men de har allerede varslet at de trolig kommer til å saksøke sin ergreste konkurrent etter at de har fått undersøkt telefonen.

– Apple gir seg ikke

«Basert på informasjon tilgjengelig i skrivende stund forventer Samsung at iPhone 5 misbruker Samsungs patenter på samme måte som de andre anklagede iPhone-modellene.

Annonse
Apple fortsetter sin aggressive juridiske steg som vil begrense konkurransen i markedet», hevdet Samsung i går, og påpeker at de ikke hadde noe annet valg «enn å ta de nødvendige juridiske skrittene for å beskytte vår innovasjon».

Apple på sin side motstrider ikke overraskende Samsungs påstander: «Hos Apple verdsetter vi originalitet og innovasjon… Vi lager disse produktene for å glede våre kunder, ikke for at våre konkurrenter skal kopiere dem».

Kilde:
Reuters

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse