Kun en bildetjeneste er tilgjengelig i iOS-appen fra og med versjon 5, og selskapet har stoppet flere av sine konkurrenter fra å hente ut informasjon fra mikroblogg-tjenesten.

Annonse


Nå låser de Twitter

Det skapte sinne hos utviklere når det ble kjent at Twitter trekker endel viktig API-støtte.

Lukker plattformen

For ifølge kritikerne prøver nå selskapet å låse ned hele plattformen, og i prosessen bli et mer tungrodd og tradisjonelt mediekonsern, enn den hippe og åpne kommunikasjonsplattform de har hatt rykte på seg for å være.

Og nå merkes endringene i politikken: Twitter oppdaterte nemlig sin egen iPad og iPhone-app i går (5.0), med det resultatet at man ikke lenger kan laste opp bildene til enn annen tjeneste enn Twitters egen, levert av partneren Photobucket.

Stoppet Instagram.

Endringene kommer i kjølevannet av at selskapet stengte muligheten brukere av LinkedIn hadde til automatisk å vise meldinger fra mikroblogg-tjenesten på sin profilside på jobbnettsiden.

Annonse
Måneden etter satte Twitter også foten ned for Instagram, som ga for sine brukere muligheten til å importere venner fra Twitter ved hjelp av Twitters API. Kanskje ikke så overraskende, Instagram er eid av Facebook som til tross for ulikhetene nok sees på som en konkurrent av Twitter-sjef Jack Dorsey.

Kilde:
The Next Web

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse