Bildet viser Android-OS med HTC-skall, men det er altså Windows Phone 8-mobiler selskapet skal vise frem i morgen ettermiddag norsk tid. Trolig er Android-OS-et kun en «placeholder».

Annonse


Denne gigant-mobilen kan bli HTCs redning

Etter å ha mistet Android-dominansen til Samsung ser HTC mot Windows Phone 8. I morgen skal selskapet vise frem sine første Windows Phone 8-mobiler for første gang.

Windows Phone 8

Selskapet var for ikke veldig lenge siden det dominerende Android-merket, men har mistet mye av futten, og tapt kunder til Samsung. Dette har også blitt gjenspilet i selskapets ikke så veldig gode resulateter den siste tiden.

Men HTC har på ingen måte gitt opp, og håper at gigant-mobilen One X 5 kan bli den reddende engelen i proff-segmentet. Mye avhenger selvsagt av at Windows Phone 8 blir en suksess, da har selskapet helt klart sjanse til å henge med.

5″ og 1080p?

Det ryktes at skjermen får full-HD-oppløsning (1080p), det kan bli ganske så lekkert. Det har ikke lekket noe særlig informasjon om innmaten, bortsett fra en test som muligens kan ha avslørt at den er utstyrt med en Snapdragon S4 – kanskje S4 Pro-modellen med fire kjerner.

Annonse
Det har ikke kommet noen signaler om at mobilen leveres med stylus, men man vet aldri når man kommer opp i slike størrelser.

HTC 8X er en annen Windows Phone 8-mobil som det ryktes skal vises frem førstkommende onsdag, men den har «bare» et 4.3″-panel.

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse