Det nye headsettet er lettere og mer komfortabelt.

Annonse


Nå kommer disse i ny versjon

Sony HMZ-T2 ble egentlig vist frem på IFA-messen for et par uker tilbake, men nå begynner Sony å bekrefte lansering (oktober i Japan).

Og da er det en god anledning til å skrive et par ord om det snodige produktet, som er en oppdatering av fjorårets HMZ-T1. Vi testet fjorårets modell i desember, og vår omtale kan du lese her.

T2, den nye varianten, har et par merkbare endringer.

Ny utgave
Den er først og fremst lettere og mer komfortabel. Den skal veie 20 prosent mindre enn den forrige modellen, og stroppene er redesignet slik at de er enklere å justere. Et av problemene med fjorårets modell var jo at det ikke alltid var like greit å få den til å sitte.

Annonse


Dessuten har Sony tatt bort de innebygde hodetelefonene, og lar deg i stedet plugge inn dine egne. Så du får akkurat den lyden du liker.

HMZT2
(Ill.: Sony)

Bedre bilde
I tillegg støtter headsettet filmavspilling i 24 bilder i sekundet, og har også en ny spillmodus som fungerer bedre med raske bevegelser.

Ellers har headsettet de samme OLED-skjermene på 0.7 tommer som viser skarpe bilder i 2D og 3D.

Det er altså klart at Japan får produktet om en måneds tid, og vi venter på bekreftelse av norsk lansering. La oss håpe at den skjer i år.

Kilde:
Engadget

Men dette er ikke alt: Sony teaser nå også en versjon av headsettet med innebygd kamera, som vil gi det potensielt veldig spennende utvidet virkelighet-funksjoner. Den skal vises frem på Tokyo Game Show senere i september, så vi følger selvsagt med.

Annonse