Den nye iPhone er for lik den gamle, for oppskrytt på forhånd og har dessuten en ubrukelig plugg, mener den britiske bloggen Uswitch.

Annonse


– Derfor blir iPhone 5 en skuffelse

Nettet koker over av snikblilder, lekkasjer og alt for tidlige lovprisninger.

Godt er det derfor at noen også heller kaldt vann i blodet på de som nærmest tror Steve Jobs gjenoppstandelse er nær.

Fem grunner
En av disse er den britiske prissammenligningtjenesten uswitch.com.

De lister bramfritt opp fem grunner til at mener iPhone 5 blir en stor skuffelse for alle andre enn de som følger Apple i ett og alt.

Annonse
Disse er:

1) Designen er akkurat lik iPhone 4 S
Skal vi dømme etter snikbildene, så er dette riktig. Det er svært vanskelig å se forskjell på gammel og ny modell.

2) Apple stopper ikke rykteflommen
Det er så langt ingen fakta som underbygger påstandene om at Apple lekker informasjon om sine kommende produkter på forhånd. Men mange tror det, og dermed får de mange fantastiske ryktene om iPhone 5 en viss troverdighet. Siden Apple ikke gjør noe for å tilbakevise dem, skrur de opp forventningene til urealistiske høyder.

3) Dette er den siste «Jobs-telefonen»
Ryktene vil ha det til at iPhone 5 er det siste Apple-produktet Steve Jobs var direkte involvert i før han døde. Dermed må det jo være «the shit»…

4) Fire tommers skjerm er for lite
«Alle» vil nå ha 4.8 og 5.3 tommers mobilskjermer (i hvert tror Samsung det…). Dermed vil iPhones 5s 4 tommer (en halv tomme opp fra forgjengeren 4S, men fortsatt altså bare rykter) føles veldig lite og gammeldags.

5) Den nye pluggen
Alt tilleggsutstyret du har kjøpt fra før blir nå ubrukelig, med mindre du investerer i en uelegant overgangsplugg som din nye design-dokkingstasjon med høyttaler til å fortone seg som noe som er laget av en grovsmed.

For ordens skyld: Påstandene ovenfor er ikke ITavisens…

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse