Det er helt greit for oss om Nokias nye mobil blir noe i nærheten av denne.

Annonse


Ny Nokia-mobil kan bli slik

Ifølge et fersk rykte fra The Verge, får en kommende Nokia-mobil et design som henter mye fra Zune HD.

Dette kan vi like

Og akkurat det er ikke en negativ greie. Zune HD var den siste MP3-spilleren Microsoft lagde, men det er en virkelig lekker spiller, og programvaren la fundamentet for mye av dagens Metro-brukergrensesnitt.

Hadde det ikke vært for at Zune HD har et oppsiktsvekkende lekkert design, hadde ikke mobilen vært annet en nok et Windows Phone 8-rykte. Det har nemlig lekket informasjon om hele 14 mobiler med Microsofts nyeste operativsystem.

– Lanseres tidlig neste år

Ifølge The Verge skal telefonen komme tidlig neste år med en 4.3″ stor skjerm, og med middels god ytelse grunnet følgende spesifikasjonsrykter:

Annonse
* 1 GHz to-kjerne CPU (muligens Snapdragon S4 MSM8227)
* 512 MB RAM
* 8 GB lagring
* microSD

Mobilen skal visstnok ikke vises samme med de andre telefonen senere i dag (Nokia skal vise frem WP8-mobilene Lumia 920 og Lumia 820), men på en egen pressekonferanse der selskapet trolig også skal vise frem billigmobilen Glory.

Kilder:
Neowin
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse