FBI tilbakeviser at de har hacket på Twitter, men skriver i pressmeldingen at det per dags dato ikke er funnet bevis for at det har skjedd noe.

Annonse


FBI: – Bare tull!

FBI tilbakeviser AntiSecs hackerpåstanderTwitter.

Hvem lyver?

Hva som egentlig har skjedd i denne saken, om noe i det hele tatt, spår vi blir vanskelig å finne ut av. Hackerne mener de hacket laptopen til en FBI-agent, og hentet ut 12 millioner linjer med sensitiv iPhone-informasjon, informasjon nå alle selvsagt spør seg om hvorfor FBI sitter på – om hackergruppen snakker sant.

FBI på sin side avviser det hele som tull, noe vi tipper de hadde gjort om informasjonen stemte eller ikke, om ikke annet enn av sikkerhetsgrunner.

Isåfall en krise for personvernet og FBI

FBI avviser at de har blitt hacket, og at de aldri hadde informasjonen hackerne nå sier de har stjålet.

Annonse


Det er ikke umulig AntiSec lyver av politiske årsaker rett før det amerikanske valget i 6. november, eller så har rett og slett FBI elendig sikkerhet, og overvåker amerikanske, og kanskje utenlandske borgere, i stor skala.

– Ingen informasjon om noe slikt akkurat nå

I en svært kort pressemelding (som ikke er helt skråsikker) skriver FBI følgende:

«FBI er klar over en publisert rapport med påstand om at en FBI-laptop ble kompromittert, og private Apple UDID-data stjålet. Akkurat nå er det ingen bevis som indikerer at en FBI laptop ble kompromittert, eller at FBI enten har søkt etter eller skaffet til veie disse dataene.»

The Next Web har lastet opp hackerinformasjonen til en database , så du enkelt kan undersøke om din UDID er på ville veier. Du skaffer til veie UDID-identifikatoren ved å følge denne fine veiledningen.

Kilder:
All Things D
FBI.gov

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse