Vil du se Boardwalk Empire på HBO må du binde deg for 12 måneder...

Annonse


HBO blir nett-kanal i Norge

Norge får noe amerikanerne har drømt om lenge: HBO på nett. Nå er det endelig offisielt.

Stor-seriene kommer

For HBO Nordic lanseres nemlig i de skandinaviske landene allerede i oktober, i tillegg til nett-streaming blir det en egen TV-kanal:

– HBO vil i oktober være tilgjengelig i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Norske TV-seere får dermed mulighet til å se seriesuksesser som Boardwalk Empire, The Newsroom, Game of Thrones, True Blood, Veep og Girls i tillegg til filmer, dokumentarer og annet, heter det i pressemeldingen.

Ifølge DinSides intervju med Hervé Payan, fersk sjef for HBO Nordic, skal seriene bli tilgjengelig for nordmenn kun timer etter premieren i Statene, og påpeker at de kanalene som i dag sender HBO-produsert-innhold fortsatt vil kunne sende dette.

Annonse
Nyheten kommer ikke lenge etter at det ble kjent at også Netflix er underveis til Norge.

Mange plattformer

– Vi har sett raske og store endringer i nordiske TV-vaner de siste årene. Vår målgruppe er yngre og mer urbane enn dagens betalings-TV kunder, og de benytter en rekke ulike plattformer som PC og smarttelefoner for å se TV.

De fleste innen målgruppen ser på HBO som leverandør av det ypperste innen TV-serier. Vi ser dette som en unik mulighet til å vokse i Norden, sier Hervé Payan, administrerende direktør i HBO Nordic AB.

Under 80 kroner måneden

Norske seere vil kunne abonnere på streaming-tjenesten hbonordic.com for mindre enn 10 euro (73 kroner) i måneden. Dette vil man kunne gjøre uten å betale for TV-utgaven i tillegg.

Inkluderte serier er Boardwalk Empire, The Newsroom, Game of Thrones, True Blood, Veep og Girls. Det er også gjort plass til eldre serier som Sex and the City, The Sopranos og The Wire.

Også serier fra andre distributører er med, som Magic City, Hit & Miss, GK med Continuum og Borgia. «I tillegg vil HBO Nordic tilby filmer av internasjonalt, lokalt og uavhengig format», heter det i pressemeldingen.

Kilde:
NTB info pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse