Hopp til navigasjon Hopp til innhold
David Wu tar Apple-fanatismen til et nytt nivå. (Ill.: David Wu)

Han er tidenes største Apple-fanboy

Denne mannen er fullstendig Apple-gal

Lider du av et intenst hat mot alt Apple kan du like godt bla tilbake med en gang.

– Kall meg gjerne gal

– Kall meg sinnssyk, kall meg gal, men jeg våknet opp en dag for rundt tre måneder siden, og fant ut at jeg ville total-renovere leserommet mitt, forklarer David Wu.

Wu ønsker nemlig å studere i et rom som er så likt Apple Store som mulig. Han innredet det derfor med de samme bordene Apple bruker, en lysende Apple Store-logo med et innebygget LED-display koblet til en Apple TV – og selvsagt er med hyllene stappfulle av Apple-produkter.

Here’s to the crazy ones?

Kilder:
Cult of Mac
David Wu

Stikkord: Apple