S-Launcher blir ikke å finne i Samsungs produkter, i hvert fall ikke ATIV-serien.

Annonse


Samsung dropper denne

To ZDNet-artikler bekrefter at Samsung likevel ikke skal levere maskiner med sitt egen startmeny-alternativ S-Launcher – i hvert fall ikke med den nye ATIV-serien.

ATIV leveres ikke med S-Launcher

Vi vet ikke helt hva som er greia: om det kun var en beta-test for å sjekke reaksjonene, om de har blitt stoppet av Microsoft, eller om det rett og slett bare var en en intern greie. S-Launcher var nemlig kun å finne på test-maskiner, og var trolig ikke i endelig versjon.

ZDNet skriver:

«Oppdatering: Samsung viste frem en rekke nye Windows 8-datamaskiner, og andre enheter, men startmeny-erstatteren skal ikke inkluderes.»

Annonse


Kommer i andre produkter?

I en annen artikkel fra samme publikasjon utdypes det:

«På IFA 2012-messen i Berlin i dag annonserte Samsung det nye merkenavnet ATIV som inkluderer to nye Windows 8 smart-PCer, en Windows Phone, og et Windows RT-nettbrett.

Selv om Samsung inkluderer en rekke Windows 8-apps med de nye produktene, skal start-menyen og skrivebordet være en «ekte Microsoft-opplevelse», ifølge en talsperson for selskapet.

Videre forklares det at S-Launcher ikke skal inkluderes i de nye produktene. Med andre ord kan det tenkes dette er produkter i Microsoft Signature-serien, men at kanskje S-Launcher dukker opp i andre produkter? Vi får se hva som skjer fremover.

Kilder:
ZDNet
ZDNet

Annonse