The Verge har skaffet til veie ett eneste bildet av det som ganske så sikkert er andre-generasjons Kindle Fire, et rimelig Android-nettbrett fra Amazon.

Annonse


– Dette er nye Amazon Kindle Fire

The Verge skal ha skaffet til veie et bilde som angivelig viser andre-generasjons Kindle Fire fra Amazon.

– Vi er utsolgt

Og det vil ikke overraske noen som følger med i bransjen om dette viser seg å stemme. Det er nemlig slik at noen timer før lekkasjen skrøt selskapet av at første generasjons Kindle rett og slett var utsolgt – med andre ord stoppet produksjonen av første generasjon for en stund siden.

Amazon skryter også av at de nå har 22 prosent av det amerikanske nettbrett-markedet. Ifølge IDC hadde Amazon i andre kvartal i år fem prosent av det globale nettbrett-markedet, med iPad som suveren konge med 68 prosent.

To nye modeller med ny teknologi?

Ikke bare det, men Amazon skal jo avholde en pressekonferanse 6. september, så ja, dette vil ikke overaske noen.

Annonse
Litt mer overraskende er det kanskje at Amazon trolig har gått bort fra arkitekturen i første generasjon, til fordel for et spesialdesignet brikkesett. Første generasjon brukte TI OMAP 4430-brikkesettet, det samme som er å finne i RIMs BlackBerry PlayBook. Brikkesettet i andre generasjon er i skrivende stund ukjent.

Det er ryktet to modeller: 7″ og 10″. Det finnes per i dag kun en modell, og den måler 7″. Det kommer trolig flere bilder veldig snart.

Eller er det rett og slett en mobil?

Kilder:
The Verge
The Verge

Første genearsjon Kindle Fire.
(Ill.: Wikipedia)
Det som trolig er andre generasjon
(Ill.: The Verge)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse