Den var jo litt søt.

Annonse


Han fikk verdens kuleste SIII

En kanadisk Samsung-entusiast gjorde det enhver ung mann hadde gjort i hans posisjon: Etter at han hadde fulgt med på avsløringen av Galaxy SIII i mai, skrev han en melding på Facebook-siden til den kanadiske avdelingen til Samsung.

Drager vinner alltid
Der forklarte han at han allerede eide flere Samsung-produkter og spurte om å få en gratis Galaxy SIII når den ble lansert. Og la ved en litt mislykket tegning av en drage som spruter flammer og sier RAWR.

Samsung svarte, og forklarte at de nok ikke hadde anledning til å dele ut gratis mobiler til alle som spurte, da hadde de gått konkurs. Men siden de likte tegningen hans, la de ved sin egen tegning av en syklende kenguru. Helt logisk ting å gjøre.

Hele utvekslingen ble deretter en hit på Reddit, og Samsung fikk mye gratis PR på grunn av dette.

Annonse
Unik mobil, gratis
Så, utrolig nok bestemte Samsung seg for at Shane, som mannen heter, ikke bare fortjente en gratis telefon, men at de skulle designe en helt egen versjon av Galaxy SIII til ham. Mobilen han fikk nylig har nemlig dragetegningen på baksiden og rundt rammene foran. Det er altså den eneste telefonen av sitt slag i Canada, og antakeligvis i verden.

Ganske artig.

Kilde:
TechCrunch

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse