Dell Streak 7, et Android-nettbrett.

Annonse


Lover en haug Surface-konkurrenter

Er du usikker på hvilket nettbrett du skal kjøpe, og ikke absolutt må ha ett i dag, anbefales det å vente noen måneder til.

Dell lover Windows 8-nettbrett og Ultrabooks

For Windows 8 er rett rundt hjørnet med lansering 26. oktober. Det betyr en mengde Windows 8-nettbrett. Det ryktes også at Nexus 7 er underveis til Europa, men det kommer først til Frankrike tidlig neste måned.

Men også Dell lover å gjøre markedet interessant med med Windows 8 Ultrabooks og alt-i-ett-nettbrett. Hva som menes med alt-i-ett-nettbrett, eller hvordan et «converged devices»-produkt vil se ut vites dog ikke.

– Vi skal differensiere oss

Dell trenger virkelig å lykkes med Windows 8-produktert. Selskapet har nemlig sett et fall på 22 prosent for salget av sine forbrukerprodukter.

Annonse
En av Dells toppsjefer, Brian Gladden, hadde ingenting i mot å snakke om Microsofts Surface-nettbrett, og brukte en langt mer diplomatisk tone enn Acer:

Vi har brukt endel tid og snakket med Microsoft, og skjønt litt hvordan de tenker på det. Det er helt klart muligheter for oss nå som Windows 8 kommer, å tilby differensierte produkter.

Jeg tror samtidig som de har annonserte Surface, som vil være i markedet, at vi vil ha produkter der også. Jeg tror du vil se et variert sett av tilbud som kan dra nytte av det Windows 8 bringer til markedet.»

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse