Synaptics lot utvalgt presse teste den nye ForcePaden, men hvordan den fungerer i Windows 8 fikk de ikke prøve. Windows 8-bærbare med styreflata kommer ikke før neste år.

Annonse


Så bra blir Windows 8 med super-berøring

Du husker kanskje vår sak fra tidlig november i fjor? Da ble det avslørt at Synaptics, et av to ledende innen PC-trackpads, endelig slår et slag for skikkelig fler-berøring, og silkemyk presisjon.

– Tiden er inne, men ikke i år

Trackads til PCer er som triste greier, men noen få unntak, og dette har Synaptics fått med seg, nesten akkurat i tide for Windows 8:

«Tiden for PC-OEMs å designe for Windows 8 med berøring har ankommet.

Synaptics er glade for å levere på løftet om avansert berøring, og innovativ TouchPad-teknologi som vil spille en viktig rolle i hvordan brukere kommuniserer med sine Windows 8 PCer og nettbrett», forklarte Synaptics i november i fjor.

Annonse
64 trykk-sensitive nivåer

Nå er Synaptics et steg nærmere å levere på sitt løfte. Utvalgt presse har fått testet den nye trackpad-teknologien døpt ForcePad.

Nytt i ForcePad er at den mangler de to knappene rett under, og på selve berøringeflaten – istedet ForcePad-en fått hele 64 ulike følsomhetsnivåer med opp til fem fingre samtidig.

Ingenting i år

Det negative i en ellers oppløftende sak for PC-markedet er at ForcePad-teknoligien ikke kommer i år, men en eller annen gang neste år. Kjipt for Microsoft som skal lansere Windows 8 allerede førstkommende oktober, mer nøyaktig den 26.

ForcePad blir i klippet under ikke demonstrert med Windows 8 Metro, men Synaptics ehen testprogramvare.

Cnets ferske demonstrasjon av ForcePad:

The Verge’ test av ForcePad:

Synpatics konsept-demo fra i fjor:

Kilder:
Cnet
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse