Valve-sjef Gabe Newell snakker mye om maskinvare for tiden. Hvor er Half-Life 3?!

Annonse


Valve-sjefen tror ikke du orker Windows 8

Valve-sjef Gabe Newell fortsetter å være svært negativ til retningen Microsoft har tatt med Windows 8.

Valve og Microsoft plutselig konkurrenter

Newell og hans selskap står nemlig bak Steam, en butikk som til nå kun har solgt spill.

Forrige uke ble det kjent at de snart også starter salg av nytteprogramvare også. Timingen er dårlig for selskapet som dermed får konkurranse fra app-butikken som er innebygget i Windows 8.

Les også: – Windows 8 vil bli en katastrofe.

Annonse
– En katastrofe

– Windows 8 vil bli en katastrofe for alle i PC-området. Vi vil miste noen av toppaktørene innen PC/OEM. De vil forsvinne fra markedet. Jeg tror marginene vil bli ødelagt for en haug med folk, har Newell tidligere uttalt.

Nå er det forbrukeren Newell appellerer til i et intervju med Spikes GTTV. Han hevder brukergrensesnittet er så kronglete at kundene nærmest kommer til å kaste PCen ut av vinduet i rent raseri.

– Alt er vanskelig

«Jeg tror de kommer til å finne ut at de hater det. Jeg tror de i hovedsak kommer til å slutte å bruke datamaskiner i sinne etter å ha prøvd det. Ting som var veldig enkle er nå veldig kompliserte og vanskelige», forklarte han til GTTV.

Han påpeker likevel at han håper å bli positivt overrasket:

«Jeg håper jeg tar feil. Om jeg tar feil kommer vi faktisk til å tjene mer penger i de 12 månedene etter Windows 8-lanseringen enn om jeg har rett. Det er bare det at jeg er redd jeg har rett», forklarer Newell som også avslørte at han bruker Windows 7 Service Pack 1 på sin stasjonære, og Windows 8 på et nettbrett. Og når han er på farten? «Det er ille å si det, men jeg bruker en MacBook Pro.

Har han rett? ITavisens test av Windows 8 kommer neste uke.

Kilde:
GTTV

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse