Dommer Lucy Koh lurte på om Apples advokat hadde røyka crack når han hentet inn 20 vitner og en haug papirer. Alt skulle ordnes i løpet av fire timer.

Annonse


– Du har vel ikke røyka crack?

Apple vs. Samsung-dommer Lucy Koh hadde aller helst sett rettsaken var over.

– Det er tid for fred

De to partene har allerede rukket å gjøre henne irritert ved å bruke mesteparten av tiden på patenter og store og små designelementer de to partene beskylder hverandre for å ha stjålet.

Men dommeren har gjort det veldig klart for begge selskap at tålmodigheten hennes er i ferd med å renne ut:

– Det er tid for fred, sa hun tidligere denne uken, etter å ha påpekt at om rettsaken kun var en arena for å skryte av sine patenter, så har de fått frem poenget.

Annonse
Mange vitner, liten tid

Nå er det Apple, og kun Apple, som får høre det. Apple ville nemlig ha inn hele 20 vitner til, noe som medførte at dommeren fikk i fanget en bunke papirer på 75 sider. Det var nok til å få dommeren til å se rødt grunnet tidsnød. I løpet av fire timer skulle nemlig vitnene ordnes og papirene leses.

Til Apple-advokat Bill Lee skal hun ha sagt: «Jeg mener, seriøst… 75 sider! 75 sider! Du vil jeg skal fikse 75 sider. Om du ikke røyker crack så vet du at disse vitnene ikke kommer til å bli kalt inn når du har mindre enn fire timer.»

Vittig nok svarte Lee direkte på dommerens dop-spørsmål høflig med: «Ærede dommer, jeg kan forsikre deg om at jeg ikke røyker crack.»

Det går mot slutten

Sluttprosedyrene skal etter planen føres neste uke. Det er satt av to timer per selskap, men dommeren har advart at hun kommer til å kutte ned minuttene om de to selskapene fortsetter å levere inn bevismateriale.

Før dette har Samsung en og en halv time igjen på å presentere sin sak, mens Apple fortsatt har seks og en halv time igjen. Dette er tid Apple skal bruke på å kryssforhøre konkurrentens vitner, og presentere sine egne ekspertvitner i et forsøk på å slå tilbake mot Samsungs påstander.

Kilde:
News.com

Dommer Lucy Koh ser frem til at rettsaken er over. Sluttprosedyrene er planlagt til neste uke.

Lucy Koh ble svært irritert på Apples advokat Bill Lee som i siste liten prøvde å registrere 20 vitner, og 75 sider med dokumentasjon.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse