bilde 2

Annonse


Nå er Instagram mye bedre

Instagram er på alles lepper for tiden, og i går rullet utviklerne ut versjon 3.0 av det bildebaserte sosiale nettverket.

Og det er litt av en oppdatering.

Der du har vært
Instagram har nemlig nå fått en kartfunksjon, der alle dine bilder – og dine venners bilder – blir plassert. Bare hvis du vil, selvsagt, du kan blokkere alle eller utvalgte bilder fra å dukke opp på kartet.

Kartfunksjonen er veldig kul.

Annonse
Når du installerer den nye versjonen får du automatisk tilbud om å geotagge alle dine eksisterende bilder. Derfra kan du velge bort bilder du ikke ønsker plassert på kartet. Alle våre over 400 bilder ble riktig plassert, og vi valgte bort noen enkelte. Hele prosessen er ekstremt rask. Bildene du lar Instagram geotagge dukker da opp på et kart, og du kan enkelt zoome inn og se bilder fra utvalgte lokasjoner. Det er faktisk utrolig stilig.

Historisk
Poenget med funksjonen er, i følge Instagram, å gi dine bilder lenger levetid. Før måtte dine venner skrolle langt ned hvis de ville se dine eldre bilder, nå er alt sammen synlig på en veldig visuell måte.

Ny meny for opplasting.

I tillegg til karttjenesten er det flere forbedringer, for eksempel redesignet meny for opplasting (derfra velger du også om dine nye bilder skal geotagges), diverse andre endringer i grensesnittet og generelt bedre ytelse.

Instagram er altså blitt mye morsommere, den nye versjonen er fortsatt gratis, og tilgjengelig på App Store og Google Play.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse