De ser i hvert fall tøffe ut.

Annonse


Men trenger vi dette da, Creative?

Mange som bygde PCer på 90- og tidlig 2000-tall får veldig gode minner når vi hører ordene «Sound Blaster».

Tre nye kort

Men det er i hovedsak ren nostalgi. De aller fleste hovedkort har gode nok lydkort for den gjennomsnittlige surfer og spiller, og bruker man optisk utgang er poenget med å punge ut hundrelapper for et ekstra-kort temmelig poengløst.

Det stopper dog ikke Creative fra å lansere en ny serie lydkort, tre stk. totalt i den nye Z-serien: Sound Blaster ZxR (1500 kroner), Zx (900 kroner) og Z (600 kroner). Prisene er omregnet fra dollar.

3D ditt, Pro datt

Alle modellene er PCi Express-kort og har:

Annonse
SBX Pro Studio, Core3D quad-core-lyd, SBX Crystalizer, SBX Surround, SBX Dialog Plus, SNX Bass og SBX Smart Volume. For ikke å snakke om stemme-prossessoren med CrystalVoice-kommunikasjonsteknologi, Acoustic Echo Cancellation, Voice Focus og Noise Reduction.

ACM (Audio Control Module)-volumkontrollen som følger med de to dyreste kortene høres minst fancy ut, men virker praktisk. Den har nemlig to mikrofoner og hodetelefon-inngang.

Så fancy

Det er som vanlig mange fancy ord og markedsføringsretortikk i Creatives pressemelding. Vi vet ikke enda om alle disse fine ordene faktisk har noe for seg i den virkelige verden, men det kommer vel noen tester om ikke så lenge.

ZxR og Zx blir tilgjengelige fra desember i år, mens det billigste Z-kortet kommer i oktober. Creative påpeker at både pris og tilgjengelig er forlikelige fra region til region.

wgergwergwe
(Ill.: Creative)

Kilder:
Engadget
Creative

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse