Mye enklere å overføre tekst fra nettsider til Kindle.

Annonse


Send nettsider rett til Kindle

Endelig en god nyhet for lesehester som synes det er ukomfortabelt med lange tekster på PC-skjerm:

Kommer også for Firefox og Saferi
Amazon lanserer nå et tilleggsprogram som gjør at du mett tastetrykk kan overføre teksten i nettleseren til din Kindle e-bokleser.

Programmet finnes i første omgang bare for Chrome, men Amazon lover at de snart er klare versjoner også for Firefox og Safari.

Overfører med én knapp
Med tillegget trenger du bare å klikke på Kindle-knappen i menyen, så blir all teksten på nettsiden du har oppe overført til din Kindle.

Annonse
Du kan også merke deler av teksten og overføre bare det du ønsker å lese.

Fjerner bildene
Programmet konverterer automatisk tekstutdrag og hele nettsider til Kindle-format.

Alt som ikke kan leses på Kindle (bilder, grafikk etc.) blir fjernet. Deretter sendes teksten til din Kindle-konto, slik at du kan laste den ned på hvilken som helst enhet du bruker til å lese (nettbrett, mobil eller Kindle e-bokleser).

Du kan selv velge hvilken av enhetene nettinnholdet skal dukke opp i. Uansett vil teksten bli liggende i Amazons nettsky, slik at du kan hente den fram igjen når som helst og hvor som helst.

Enkleste så langt
Det finnes mange andre måter å overføre tekst til Kindle på (blant annet det smått geniale programmet Calibre og Readability), men dette er den mest praktiske og enkleste løsningen vi har sett så langt.

Kilde:
Amazon.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse