Gud, som vi savner Facebook her...

Annonse


Nå er Windows 8 ute

Da er Windows 8 ferdig, klart og tilgjengelig. Som tidligere lovet har Microsoft lagt ut den ferdige versjonen av operativsystemet til nedlasting via TechNet/MSDN.

For utviklere og profesjonelle
Det betyr at OSet er nå tilgjengelig for betalende abonnenter, og disse kan fritt laste ned fullt fungerende Windows 8.

De som ikke har TechNet-medlemskap kan imidlertid også laste ned en prøveversjon av Windows 8. Denne er fullt funksjonell, men varer kun i 90 dager. Den kan heller ikke oppgraderes til fullverdig versjon – du vil måtte installere Windows 8 på nytt hvis du bestemmer deg for å kjøpe OSet.

Må vente litt til
Som kjent er den ordentlige utgivelsesdatoen den 26. oktober. Da vil Windows 8 være mulig å få kjøpt i butikk og på nye PCer. I mellomtiden vil maskinvareprodusenter tilpasse sine drivere og utviklerne vil finjustere sine apps.

Vi kommer med mye mer om Windows 8 i tiden fremover.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse