Ingen vet helt når denne lanseres.

Annonse


Hva er Windows Blue?

Microsoft sikter seg trolig inn på hyppigere Windows-oppdateringer.

Mer lik Apple?

Og da snakker vi ikke bare om små feilrettinger, og tetting av hull, men mer av samme type Apple gjør med OS X.

Det går år mellom hver gang det kommer en Service Pack – i dagens klima er det rett og slett ikke godt nok. Microsoft må være på ballen hele tiden, og forbedre sine produkter og tjenester.

– Blue neste år

Vi skrev i går om Windows 9, et OS som kommer tidligst om tre år, men Blue ble også nevnt, og nå har det kommet mer informasjon vedrørende sistnevnte.

Annonse
Det er Microsoft-insider Mary Jo Foley som skal ha blitt fortalt at en større Windows 8-
oppdatering kommer allerede neste år. Men hun er noe usikker på hvilken form oppdateringen vil ha.

Windows 8.1?

Hun spekulerer i om det er en Windows 8.1-oppdatering (eller 8.5 om oppdateringen leverer ny funksjonalitet) (som bringer tilbake mulighet for å aktivere den klassiske startmenyen?).

Foley nevner også at det ganske så trolig, som nevnt tidligere, at Microsoft skal ta en mer Apple-sentrisk tilnærming til OS-oppdateringer for ikke å henge etter.

Windows 9, ikke det samme som Blue

Foley avkrefter at Windows 9 er det samme som Blue. Det er godt nytt om dette stemmer – da blir det kanskje mer Windows 8-moro allerede neste år.

Så trolig er det snakk om en slags Service Pack i form av en 0.1-versjonummer-oppdatering, og det er altså ikke usannsynlig at den kommer allerede neste år – enten som en pakke med mange feilrettinger og/eller ny funksjonalitet.

Det virker også langt mer troverdig, da Windows 8 ikke bare gir liv til stasjonære, men også nettbrett. Sistnevnte er som kjent en formfaktor i stadig utvikling, og større oppdateringer av denne formfaktoren forventes nå av kundene.

Kilde:
ZDNet

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse