Er dette Nokia Phi?

Annonse


– Dette er den første Windows Phone 8-mobilen

Det er godt kjent at Microsoft kommer med Windows Phone 8 til høsten, og at operativsystemet har masse etterlengtede forbedringer.

Konkrete mobiltelefoner som bruker Windows Phone 8 har hittil vært holdt hemmelige, men nå har det dukket opp info om det som kan være Nokias første modell med OSet.

Moderne
Telefonen kalles for Nokia Phi, og skal ligne en god del på dagens Lumia 900, men med betydelig oppdatert funksjonalitet. Blant annet tokjerners prosessor, støtte for NFC og minnekort. Alt dette er det tross alt støtte for i WP8. Vi blir ikke forundret om skjermen også får en høyere oppløsning.

Vises frem snart?
Alt sammen er bare spekulasjon, og ingen flere detaljer er tilgjengelige. Men Nokia skal avholde sitt Nokia World-event i Finland i september, og man regner med at de nye WP8-modellene skal presenteres der.

Kilder:
TechRadar
NeoWin

Annonse