Slik sammenligner Samsung slettefunksjonen for YouTube-søk på iPone og Galaxy S.

Annonse


Dette gjør Apple rasende

Den er stemplet som «highly confidential» (svært hemmelig). Men nå legges Samsungs rapport om forskjellene mellom deres egen Galaxy S1-telefon og iPhone fram som bevis.

Sammenligner detaljer
Dette skjer i rettssaken mellom Apple og Samsung som nå foregår i San Jose, California.

Rapporten viser hvordan Samsung studerte Apples telefon i detalj og sammenlignet den punkt for punkt med sin egen variant, som altså Apple mener er en iPhone-kopi.

Det er utvilsomt underholdende lesning for de som er opptatt av brukervennlighet.

Annonse
Doble ikoner
Blant høydepunktene er avsnittet om hjemme-skjermen, der Samsung påpeker at mens du med en iPhone ikke kan legge mer enn én kopi av et programikon på skjermen, så er dette mulig med en Galaxy S1.

Noe fra Samsungs side muligens er ment som en funksjon, ikke som en feil. Men som de like fullt selv beskriver som «forvirrende». Løsning: Fjern muligheten for duplikater…

Løsning: Gjør akkurat det samme…
Et annet høydepunkt er måten du avslutter telefonsamtaler på. På en iPhone kan bruke «av»-knappen på toppen av telefonen til å legge på, noe som er veldig greit når du holder telefonen mot øret. Mens du på en Galaxy S1 må ta telefonen vekk fra øret, gå inn på skjermen og trykke på «Avslutt samtale»-knappen.

Løsning foreslått fra Samsungs side: Å gjøre akkurat det samme som Apple.

Her er dokumentet i sin helhet:

44

Kilde:
Gizmodo.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse