Det er utvilsomt stor forskjell mellom iPhone og Galaxy S med én gang du skrur dem på.

Annonse


– Dette er den store forskjellen

Så langt i rettssaken mellom Apple og Samsung ser det ut til at Apple trekker det lengste strået. Da etter dag i retten har Apples advokater vist hvor like Galaxy-produktene til Samsung er iPhone og iPad, og gang etter gang har Samsung vært på defensiven.

Hemmelig rapport
Det hele toppet seg i dag, da det ble kjent at Apples advokater skal legge fram en hemmelig, intern Samsung-rapport som viser hvordan det det koreanske selskapet sammenlignet iPhone med deres egen telefon Galaxy S1.

For hver detalj der iPhone åpenbart er bedre enn Galaxy S1, foreslår Samsung å endre S1 slik at den blir helt lik iPhone og iOS.

– Totalt forskjellig oppstart
Men også Samsung har gode kort på hånden.

Annonse
I går i retten viste de hvordan bildet som kommer fram når du skur på et Samsung-produkt er totalt forskjellig fra det du får når du skrur på et tilsvarende Apple-produkt.

– Kundene får ikke se det
Dermed kan det ikke være snakk om forvekslingsfare slik Apple hevder, mener Samsung.

Apples advokater hevder på sin side at kundene som kommer inn i butikken eller handler på nettet ikke har anledning til å skru på telefonene. De ser bare skallet og skjermen. I beste fall får de se hjemmeskjermen, som jo er relativt lik.

Her kan se et videoinnslag fra Wall Street Journal som tar pulsen på rettssaken så langt:

Kilde:
CNet.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse