Slipp grafikken løs!

Annonse


Nå er Windows 8-piratene tilbake

I går kunne vi melde at den samme rusissken hackeren som lastet opp Windows 8 Pro og Enterprise, Wzt, også ga tilgang til aktivering av de samme volumlisens-utgavene.

Kampen fortsetter

Men få timer etter at aktiverings-serveren for første gang tok i mot henvendelser fra pirater, var det ikke lenger mulig å aktivere Windows 8 Pro og Enterprise mot disse.

Men så er katt og mus-leken i gang igjen. For senere på kvelden var det igjen mulig for Windows 8-pirater å aktivere sin pirat-versjon av OSet.

Les også: Blir Windows 8 Pro så billig?

Annonse


Avansert teknologi hjelper ikke

Microsoft er neppe glade for tilbakeslaget, programvaregiganten har nemlig lagt inn det som skal være avanserte antipirat-funksjoner, blant annet må hver Windows 8-nøkkel «etses» inn i BIOS eller UEFI av PC-produsente – de blir også er nødt til å henvende seg til Microsoft for å få nøklene.

Pris også et våpen

Antipirat-teknolgi er likevel ikke det eneste våpenet til Microsoft denne gang (i motsetning til når selskapet lanserte Windows 7 og Vista, som begge var OS som hadde ganske dyre topputgaver til godt over tusenlappen).

Viser prisene seg å være riktige, og det er veldig godt mulig, skal Microsoft prise OSet svært aggressivt: 450 kroner for Pro-utgaven, den med flest funksjoner.

Blir de fristet nok?

Enda billigere er det å oppgradere, noe som kan gjøres fra og med Windows XP. Da kan det hende mange potensielle pirater heller velger å betale, for OSet kan betales og lastes ned fra Microsoft, og da slipper man jo å vente på DVDen.

Kilde:
Neowin
Nsaneforums

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse