Hurra! Jeg var blant de første 4,1 prosentene som opprettet Twitter-konto!

Annonse


Hvor tidlig ute var du?

Først av alt: Vi har sjekket idego.coWHOIS via domaintools.com og alt ser ut til å være i orden. («.co» er for øvrig toppdomenet til landet Columbia, om noen skulle lure.)

Det har heller ikke kommet noen meldinger om at noe er galt, verken i kommentarfeltet under denne artikkelen på seriøse The Next Web eller andre steder.

Tar ikke ansvar
Men helt sikre kan vi likevel ikke være på at dette ikke er et svindelnettsted som bare fisker etter innloggingsinformasjonen din.

Derfor gjør vi for ordens skyld oppmerksom på at ITavisen ikke tar noe ansvar for det som måtte skje om du går inn med brukernavn og passord her. Og for sikkerhets skyld: Gå etterpå inn på Settings og Apps på Twitter og fjern autorisasjonen du ga til idego.co (og alle andre du ikke drar kjensel på…).

Annonse


Viser hvor du er i rekka
Vi har prøvd selv med Twitter, og så langt ser alt ut til å ha gått bra…

Uansett er det nå mulig å sjekke hvor tidlig ute du var med å registrere deg for en konto på kortmeldingstjenesten Twitter, innsjekkings/stedfinneren Foursquare, bildedeleren Instagram eller åpen kode-samfunnet GitHub.

Blant de første 4,11 prosentene…
Jeg forsøkte Twitter, og kunne med tilfredshet konstatere at jeg var blant de første 4,11 prosentene som opprettet konto der. Helt til kollega Trond Bie kunne fortelle at han var blant de første 1,21 prosentene…

Facebook glimrer med sitt fravær, muligens fordi de ikke gir fra seg slik statistikk.

Kilde:

Annonse