wgergwegwe

Annonse


Google lanserer drømme-Internett

Google lanserer 1000 Mb i sekundet-Internett etter velykket pilotprosjekt i Kansas.

Supernett til superpris

Nå rulles det kjappe nettet ut til alle som vil i samme stat for 70 dollar måneden (420 kroner), i tillegg kommer en oppkoblingsavgift på 300 dollar (1800 kroner).

Ikke bare får kundene latterlig kjapt nett, de får også 1TB (!) gratis Google Drive-lagring, og en fiber TV-tjeneste med mulighet for DVR-lignende opptak. Alt er i HD, selvsagt.

Nettbrett er fjernkontroll

Det stopper ikke der for de heldige innbyggerne i staten. I tillegg til selve linja lanserer Google en TV-boks, en fiber boks, og en lagringsboks på 2TB.

Annonse


Selskapet har også bestemt at Nexus 7 skal inkluderes i standard-abonnementet, og den skal være fjernkontrollen for alle tjenestene. Luksus.

1Gbps opp og ned

Og for å få skikkelig glede av Google Drive-lagringen er nettet like kjapt på å laste ned, som å laste opp.

Amerikanerne er ikke kjent for å være bortskjemt med gode netthastigheter som f.eks. våre gode Svenske naboer. Det har Google nå sett seg lei på.

– Ingen grunn til at ting skal gå tregt

– Vi mener det ikke er noen grunn til å vente. Det er ikke noe vits med nedlastings-begrenseringer. Det er ikke noen grunn til at det skal være treigt, forklarer Googles finanssjef Patrick Pitchette, og skyter inn at amerikanske ISPer har gjort en elendig jobb for å sikre kjappe hastigheter til en billig penge.

– Amerikanere betaler mer per megabit enn noen annen ledende verdensøkonomi, hevder Googles Milo Medin. Medin er sjef for fiber-prosjektet.

Google lanserer også et 5Mpbs-abboenemnt som er gratis i syv år, man må bare punge ut for engangsutgiften på 1800 kroner.

Kilder:
Arstechnica
Google fiber

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse