Vil Leap fra Leap Motion ta databransjen med storm, eller er prosjektet dømt til å mislykkes i en bransje som kanskje er mest interessert i kvartalsresultater enn innovasjon. Vi får se hvor produktet ender opp, men imponerende er det.

Annonse


Apple-sjef går til revolusjonerende prosjekt

Husker du Leap Motion? Nå har selskapet hanket inn en tidligere Apple-sjef.

Dette kan bli spennende

Det var i mai i år selskapet tok tekno-verdenen med storm og viste frem sin geste-baserte 3D-kontroller. Med millimeter-presisjon, og støtte for nær sagt alle spill, programmer og nettlesere, ser det intet mindre ut som en revolusjon.

Og nå økte sjansene for faktisk å kunne revolusjonere bransjen betraktelig. Leap Motion klarte nemlig å overtale tidligere Apple-toppsjef Andy Miller. Miller hadde tidligere ansvaret i Apple for reklame på mobile plattformer, og kom ombord hos Apple når mobil reklame-selskapet hans Quattro Wireless ble kjøpt opp i 2010.

Les også: Kinect kan bare gå og legge seg.

Kan allerede forhåndsbestilles

Nå er han altså sjef og president i selskapet som har teknologi som gjør det til et svært spennende et. Selskapet har også kommet veldig langt, med ikke bare progrmvare, men også maskinvaren.

Det er ikke snakk om en tidlig, stor og klumpete prototype. Den lille boksen som skjønner hvor fingrene dine er i et virtuelt 3D-rom er nemlig bitteliten, og kan skimtes i begge klippene under. Når den allerede tar så liten plass skal det bli interessant å se når den får plass i en skjerm.

Så er spørsmålet om dette er et ledd i en Apple-strategi om å snappe opp Leap Motion.

Og ikke minst kan Leap kan allerede forhåndsbestilles her for 70 dollar (420 kroner).

Kilde:
The Next Web

Annonse


Annonse