En iPad Mini-konsept poserer med iPhone 4 og iPad 2.

Annonse


New York Times: – iPad Mini underveis

Nå hevder også respekterte The New York Times, etter Bloomberg og The Wall Street Journal meldte det samme, at Apple er nærme en lansering av en mindre iPad.

– Mindre iPad underveis

Apple har kanskje ikke mulighet til å sitte å se på at konkurrentene lanserer mindre nettbrett enn iPad. Mange husker kanskje Steve Jobs’ utsagn om at nettbrett med mindre panel enn 9.7″ bør komme med sandpapir, så kundene kunne pusse ned fingrene for å treffe elementer på skjermen. Jobs var også svært godt kjent for å endre mening.

Det er i hvert fall det de tre store nå melder, og sist ut er altså New York-avisa som er sikre, via anonyme kilder selvsagt, på at Apple forbereder lanseringen av en 7.85″ stor iPad.

Må kunne konkurrere på pris

Grunnen til Apples interesse i en mindre iPad er ikke nødvendigvis at den er lettere å ta med seg grunnet en mindre skjerm, men pris-segmentet Amazon og Google nå sikter seg inn på med henholdsvis Kindle Fire, og Nexus 7-produktene.

Hva angår Kindle-serien til Amazon, så skal selskapet være nærme en lansering av et større nettbrett for å kunne konkurrere mot iPad.

Kilde:
NYTimes

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse