windows8-file-history

Annonse


Her er Windows 8-tidsmaskinen

Microsoft har avslørt den automatiske fil-backup-funksjonaliteten i Windows 8 på den offisielle utviklingsbloggen.

Automatisk backup

Windows Backup er ikke det mest imponerende, ei heller det mest brukte programmet i Windows-historien – noe Microsoft selv erkjenner.

Selskapet skjønner de må utvide funksjonaliteten, og har derfor bakt inn helautomatisk backup som minner endel om Apples Time Machine i OS X. Gode gamle Backup skal leve side om side med denne funksjonen.

Program-backup ikke støttet

File History gjør som navnet sier (vi tipper det er en denne funksjonen det er snakk om, men med et nytt navn), og bringer en grafisk fremstilling av tidligere versjoner av filer på en Windows 8-maskin.

Det heter File History for en grunn, og det er nemlig at den ikke tar backup av programmer. Noe denne har, men som ikke er å finne i Apples Time Machine, er mulighet til å spesifisere backup-alder, og når systemet skal utføre backupen.

Kide:
Building Windows 8

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse